Over Allure Verlichting

Een toevallige samenwerking tussen Jack Schepers, Robert Zandink en Robert Bouwhuis voor de Efteling in 2004 resulteerde niet alleen in ’s lands grootste en meest indrukwekkende kroonluchter ooit vervaardigd, maar ook in de vliegende start van Allure Verlichting.

Inmiddels, vele jaren en projecten later, staat de onderneming als een huis. Met een flinke dosis Twentse nuchterheid gaat Allure Verlichting geen uitdaging uit de weg. Van een lichtplan voor Rotterdam Airport en de Zoetermeerlijn tot binnen- en buitenverlichting voor het luxe Hof van Salland en vele anderen. Gemene deler is steeds het maatwerk. Oftewel: ‘moakt in Twente’ zoals zij zelf trots zeggen.

Bij Allure Verlichting komen ambacht, innovatie en ervaring immers samen in maatwerk armaturen. Van idee en ontwerp tot productie – onder leiding van Jack, Robert en Robert verzorgt Allure Verlichting het complete traject en begeleiden zij hun klanten naar een eindproduct van hoge kwaliteit in zowel esthetisch, technisch als functioneel opzicht.

“Maatwerk, daar ligt onze absolute focus. We bieden altijd een totaalpakket en denken steevast met de klant mee.”
– Jack, Robert en Robert.

Contactformulier

Dan ontvangt u op korte termijn een reactie van één van onze vakmensen.

Onze merken
Offerte aanvragen